ALSMIC

Den flotte indkørsel... Læs mere

Arbejdsdagen

Der arbejdes på højtryk Læs mere

Alsmic

Alsmic startede i 1997, hvor der primært blev miljøbehandlet elektroniske apparater som TV, radioer m.v.I dag fremstår Alsmic som et multiværksted med et bredt tilbud af arbejdspladser til optræning og Læs mere

Vinter

Alsmic startede i 1997, hvor der primært blev miljøbehandlet elektroniske apparater som TV, radioer m.v.I dag fremstår Alsmic som et multiværksted med et bredt tilbud af arbejdspladser til optræning og Læs mere

http://alsmic.dk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/653635slide1.jpg http://alsmic.dk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/341362slide5.jpg http://alsmic.dk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/11325120120724_125647.jpg http://alsmic.dk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/891893kantine2.jpg
/index.php?option=com_content&view=article&id=1&catid=1&Itemid=3 /index.php?option=com_content&view=article&id=1&catid=1&Itemid=3 /index.php?option=com_content&view=article&id=1&catid=1&Itemid=3 /index.php?option=com_content&view=article&id=1&catid=1&Itemid=3
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Intranet loginAlsmic PDF Udskriv Email

Alsmic startede i 1997, hvor der primært blev miljøbehandlet elektroniske apparater som TV, radioer m.v.
I dag fremstår Alsmic som et multiværksted med et bredt tilbud af arbejdspladser til optræning og vedligehold af allerede tillærte kompetencer.

Alsmic er organisatorisk en indtægtsdækket virksomhed med selvstændig økonomi ved Sønderborg Produktionshøjskole.

Grundkernen i Alsmic er at alle, der bruger stedet, får mulighed for at afprøve sig selv med erhvervsrelateret arbejde. Selve produktionen på Alsmic udføres af formelt ansat personale. Personalets hovedformål er at gøre miljøet på Alsmic så erhvervsrealistisk som muligt.

 

Alsmic kan tilbyde følgende værksteder:

Kantine/rengøring: Daglig servicering af mad til kursister og ansatte på Alsmic.


Miljøbehandling: Sortering af hårde hvidevare samt kørsel mellem genbrugspladser.

Produktion og montage: Produktion af emner ved stansemaskiner og andre produktionsmaskiner på metalværkstedet, sotering og pakning af emner.

Have og anlæg: Lettere pedelarbejde, havearbejde, nedbrydning i forbindelse med ombygninger og renovering, oprydning og rengørning, malerarbejde samt flytte og kørselsopgaver.
Vedligehold og pasning af Alsmic's bygninger og mandskabsvogne, snerydning. På fodboldgolfbanen er der vedligehold af beplantninger, og materiel.

Træbearbejdning: Fremstilling af blandt andet bueskydemål og mange andre emner på værkstedet. Deltageren trænes også i anvendelse af maskiner til for eksempel fræsning, opskærning og slibning.


Der tilbydes erhvervsrelaterede kurser på alle afdelinger.